Påskafton

Det blev inget bloggande igår, men det var väl lika bra – det verkar som att alla runt om i hela landet hade fullt upp med påskfirande och inte minst av att njuta det helt fantastiska vädret. Vilken lyckträff att hela vårt långa land fick årets hittills varmaste och soligaste dagar just under påskledigheten!

Jag och Henke inledde dagen med intervaller i skogen som tar vid just där mina föräldrars villakvarter slutar. Senast vi var här åkte jag längdskidor, nu fanns förstås inte en snögutta och inramningen i skogen var härlig och luften fylld med massor med syre. Härligt! Sen blev det promenad iväg för att kolla på kusin Arvids fotbollsmatch och sedan förstås äggmålning och allt annat sånt som hör påsken till. Om måla kottar också hör till vet jag inte, men det tycker i alla fall mina barn.

20140420-094020.jpg

Max är så ljuskänslig (och har fortfarande så ont) och jobbade med solbrillor hela dagen ute såväl som inne, och hade en rätt bra dag igår till slut trots allt.

Sen var det mest mat och umgänge som gällde – satt vi till bords hela eftermiddagen och kvällen? Lugnt och slött värre men med god mat med förstås lax, sill och ägg såväl som lamm och potatisgratäng. Nomnom.

20140420-094030.jpg