Men apropå påsken

Det är ju sådan också. Kidsen körde utklädnaden igår då förskolan hade påskdag. Vi hade inte planerat så väl men fick ihop det med en utstyrsel för påskkärring med halloween-häx-klänningen ihop med närmaste sjal, och påskharedräkt i form av den lika delar tacky som roliga kanindräkt som finns i hemmet. De varvade och turades om under dagen (efter inledande gråt på morgonen när kanindräkten stod högst i kurs…) men det där med att måla kinderna är inget våra barn uppskattar så den delen av traditionen fick vi hoppa.

20140417-230621.jpg

Och idag hade så lämpligt en påskhare varit på besök. Vi gör som alltid och blandar och ger. Inga större förbud och mest ”lagom är bäst”. Ekologiska russin/äpplen från Saltåkvarn, tuggummi och så lite helt vanligt tillsats- och sockerfyllt godis.
Sen köpte jag för ett tag sedan ett superbilligt gammalt Nintendo Wii så vi introducerade hemmabowling ikväll. Mysigt men de har lite kvar att lära.

20140417-230700.jpg

20140417-230707.jpg

Själva var vi lika delar totalt osugna att äta ikväll överhuvudtaget som på äta-lite-godare-humör och det blev en kompromiss med en favoritsallad – Rissallad á la Paolo Roberto. Älskar de fräscha smakerna! Ett glas vin sänkte axlarna lite, men med det får det vara nog – imorgon släpper jag loss träningsglädjen igen med ett morgonpass på SATS – najs!

20140417-230818.jpg

Mitt eget påskägg är förresten desto mer riktat mot träning – jag har äntligen blivit med ett par 2XU tights men de blir det invigning av med intervaller i Dalarna i helgen!