Rea-shopping från PompdeLux

I höstas var jag hos Milla på klädshopping – hemmavisning för danska barnmärket PompDeLux. Det fanns otroligt mycket fina kläder till helt okej pris (billigare än Polarn) och det jag köpte har det slitits på rätt bra hemma. Framför allt Max snygga pyjamas har tvättats massor med gånger utan att det märks det minsta – bra kvalitet!

En del plagg från PompdeLux tycker jag dock att är alldeles ’för mycket’. Jag gillar inte prinsesstilen, eller när små tjejer ska se ut som små damer, kopior av vuxna. Annat är dock mer allmänt snygga och har lite roligare/tuffare snitt. Jag gillar också att allt går så bra att kombinera med varandra, då det är i samma stil och färgskala. När nu Stella verkligen gått upp i ny storlek – 122/128 – känns det som ett bra tillfälle att förnya lite. Kläderna nedan är på väg hem (allt till halva priset) och är lite mognare men barnsliga på samma gång. Haremsbyxor, shorts, lurextrådar och småglitter här och där ska nog falla både Stella och oss i smaken.

20140107-081526.jpg

Egentligen skulle jag behöva göra mer reashopping denna högsäsong för sådan framför allt vad gäller barnkläder – det finns många gap framför allt vad gäller barnens ytterkläder.