Lördagskvälls-träning

Det är inte bra för mig med alternativa lördagsupplägg. Vanligtvis tränar vi på förmiddagen de helger då vi är hemma. Upp, mysa lite, käka frukost rätt länge och sedan dra iväg för att köra ett pass med barnen på MiniSats. Det finns liksom inget bättre sätt att starta en lördag på, det är winwin för alla, och det går lite på autopilot.

Imorse gjorde visserligen Henke exakt det ovan, helt som vanligt, men själv åkte jag vidare till Kungsholmen för ansiktsbehandling. Så det var ju inte direkt synd om mig.

Däremot tyckte jag synd om mig själv när jag kände mig manad att gå till SATS en bra bit efter mörkets intåg. Jag hade enormt svårt att motivera mig och försökte få med mig någon. Icke (oj vad konstigt att ingen kunde sådär med 5 minuters varsel en lördagskväll). Sen kan jag såklart ställa in ett pass om jag är helt osugen men egentligen visste jag att jag var sugen innerst inne. Så jag öppnade den där svintunga dörren och tittade på en magisk måne som speglade sig i Årstaviken på väg till SATS.

20131116-201508.jpg

I brist på träningssällskap så gick jag på artificiell boost istället. Celsius. Funkade faktiskt, spelar ingen roll om det är koffeinet eller placebon som gör det. Inspirerad av Lofsan var jag sugen på att testa pulshöjare med bålstyrka i form av joystick så det var ju en välkommen överraskning med en nyhet på mitt hemmagym i form av – en joystick (se längst ned till höger). Men tack för den för framtida pass! Och dagens. Jag körde den där övningen som en av tre i cirkel i första blocket av tre idag.

20131116-201520.jpg

Nya kläder hade jag också. Det finns ju olika sätt att motivera sig liksom. Jag tycker mönstrade tights är supersnyggt på andra, själv anser jag mig vara hopplöst fall liksom, men de här från HM i mörka toner (typ grå-grön-svart) gillar jag massor. Ovant att ha tights som glider ner i skrevet när man bott i Röhnish shape ett par år, men det är väl smällar man får ta för tvåhundrakronors-tights. Värt. Linnet är också HM, dubbla lager med ett längre grått under och ett fladdrigt svart över. 200 för det med och jag köpte mig ny motivation för 400:- och minus 25% som jag alltid har där tack vare mitt arbete. Perfekt.

20131116-201532.jpg

Dagens pass, fokus en massa annat än armar och axlar (eftersom jag fortfarande har träningsvärk där sedan passet med Lovisa för 3 dagar sen. Sjukt):

Block 1 (4 varv med jobb 45 sek, 15 sek vila):
Marklyft med stång 40 kg
Sumosquats med 24 kg KB
Rotationshopp med joysticks-stång på stepbräda typ (se filmen hos Lofsan som sagt)

Block 2 (3 varv av följande):
Höftlyft i smith 40 kg – 12 st
Utfall vänster med 2*10 kg KB i händerna – 20 st
Utfall höger, som ovan

Block 3 (3 varv med jobb 45 sek, 15 sek vila)
Enbensmarklyft 20 kg vänster
Enbensmarklyft 20 kg höger

Jag kanske inte pushade mig till maxmaxmax, tyvärr, men alla pass kan väl inte vara de bästa liksom. Jag kom iväg. Jag jobbade hårt, jag blev jättetrött. Jag bastade. Jag är nöjd.