I somras vann jag en tävling Dove hade ihop med Rosa skrot. Vinsten var inget mindre än en PT-dejt med Sofia. Jag kör fortfarande med Lovisa varannan vecka, så jag och Sofia sågs min Lovisa-fria vecka.

Variationen var dock stor, för Sofia kör mer på tunga vikter och inte lika pulsfyllt. Att kombinera de två varianterna skulle jag behöva göra oftare. Nu gillar jag ju puls-styrka och att jobba i intervaller, och har inte trott mig ha tillräckligt bra teknik för att köra riktigt tungt heller. Inte vågat riktigt när jag kört själv iallafall.

Idag blev ett kvitto på att jag både har bra teknik och att jag orkar hyfsat tungt. Tror jag. 🙂 Fast det finns förstås utrymme till massa förbättring – det gör det ju alltid.

Vi körde ett gäng övningar och på varje övning körde vi 5 omgångar á 8 repetitioner med ganska lång vila mellan varje set. Vi hade som utgångspunkt att öka med ca 5 kg för varje omgång så jag började lite lägre och ökade tyngden, och tyngden specificerad nedan är den jag körde med sista omgången/omgångarna.
Marklyft med stång 50 kg, Knäböj i smithmaskin 65 kg, Stående rodd med skivstång 35 kg, Marklyft ”övre halva” med mer ryck 40 kg, Axelpress sittande i smithmaskin 30 kg, bänkpress i smithmaskin 30 kg, sumosquats med KB 24 kg (hade behövt tyngre men det hade de inte).

20131007-222005.jpg
Riktigt kul pass och något jag tar med mig för att variera min träning med. Efteråt var jag rejält skakig i kroppen och undrade lite om jag verkligen skulle orka lyfta innebandyklubban på träningen en timme senare. Det gjorde jag – kul värre och jag tror nog att jag ska ta upp det där med spelandet helt igen faktiskt.