Recept på ditt och datt

Jag tänkte prata lite recept ändå. För tänka sig att förutom att de små mini-hamburgarna både blev supersöta och riktigt goda i kombinationen med liquid smoke-kryddade burgarna, cheddarost, tomat och max-dressing, så blev mitt andra bak otroligt poppis. Kakan jag gjorde var det hur många som helst som bara öste beröm över. Från ”sjukt gott” till ”det godaste jag ätit i kakväg” lydde utlåtandena. Jag instämmer, den sega chokladkakan var verkligen helt perfekt seg och allmänt mustig, och med det goda och saftiga täcket av kokossmörja så blev resultatet galet gott.

Hela receptet på kakan ”Seg chokladkaka med kokostoscatäcke” hittar ni här.

Sen kan man ju prata recept på en lyckad fest också. Där är skönt folk grunden, och ingrediensen ”ett pingisbord för rundpingis” en härlig krydda. Vi är bra på den rätten. Grymt lyckad kväll här hemma igår.

20120211-204336.jpgMatiga tilltugg på opretentiös sätt (för ibland är det bästa i det lilla) var igår söta miniburgare med flagga i topp, knäcke-kex med gustafskorv och gurka samt småpajer med fetaost och tomat. Pingisbordet började i Max rum men togs givetvis ut i vardagsrummet hyfsat tidigt. Dryckesbuffén var ordentligare än maten, och okej då, aningen (läs: väldigt) sliten har jag varit idag. Lätt värt det!