Vinteroverall

Apropå shopping har jag klickat hem något helt annat, äntligen. När vi kommer hem är det ju vinter… Konstigt!
Stella behöver då en overall, dag 1. Så nu hoppas vi bara denna hinner komma (till grannvännen, vågade inte chansa på att den kunde hamna i Borlänge med eftersändning). Ingen panik om det tar någon dag extra, vi får vika ihop henne i sin gamla, men till helgen iallafall.

En Helly Hansen i mörkblå med röda detaljer fick det bli, rea 800 kr istället för 1500. Bra! Och så kunde jag inte låta bli att lägga med en matchande mössa i beställningen, 100 kr istället för 260. Lasselasseliten var webbshoppen.

20120130-205919.jpg

Jag har letat runt ett tag men som vanligt varit lite väl mycket perfektionist. Har jag hittat en jag gillat på ett ställe så har jag inte velat betala mer från något annat ställe om den varit slut i storlek. Mes-rea har också gått bort. Och så är jag ju evig slav under måttenheter. Dvs som i overallväg med vattenpelare och sånt.
Men nu får denna duga (även om jag helst hade kört Gneis i år med, men ingen rea där), och jag tycker den ser rätt fin ut på bilderna. Hoppas också att 110 blir bra och inte för stort.

Tack förresten ni som bidrog med förslag på webbshoppar när jag efterlyste på fb. Hittade bra där med men inga passande i rätt storlek.