Godmorgon Bangkok och Hej jetlag!

Vi klarade oss hyfsat, med obruten sömn iallafall mellan 1 och halv 5. Så började Max böka för att vid 5 vara helt pigg – liksom resten av familjen. Inte så konstigt, 9 för oss då liksom. Vi hade lika gärna kunnat vakna vid 3.

Så vid kvart i 6 satt jag och räknade ner tills gymmet skulle öppna en kvart senare. Som sagt, utnyttja faciliteterna var det ju för valuta för pengarna är aldrig fel.

Jag invigde två grejer. En ny sport-bh av mer normal bh-form, like a lot. Triumph.
Och ett par boardingshorts från Roxy, 4-vägsstretch. Jag är ju inte direkt någon surfare 🙂 men ett gap i garderoben har varit dra-på-efter-bad-shorts som kan vara sköna vid beachvolley och tennis typ. Dessa kan man bada i, eller träna eller vad som. Semestershorts.

Så i en väldigt konstig outfit innefattande ett viscoslinne med nitar (eftersom det mesta var nedpackat inför fortsatta resan) körde jag 7 km på 40 minuter på löpbandet. Kändes så lätt idag! Hade gärna sprungit längre men sen var det H’s tur.
Det var toppenschyssta löpband med egen tv och virtuell tränare, iphonesynk mm. Kanske inte konstigt att det kändes så lätt, steget från ute med barnvagn och 11 kg barn till löpband med enbart egen kroppsvikt är ju ändå en bit. 🙂

Fin start på dagen! Och med det vaknade Bangkok, såhär från vårt hotellrum.

20111226-120510.jpg

20111226-120524.jpg