Sovande barn på södervift

Ikväll blev det lite middag med några vänner och sedan stod midnattsloppet på agendan. Ja sämsta sorten var vi i år med, bara som publik.

Vi la barnen i sina sängar, men Stella var helt införstådd med att hon sedan skulle flyttas över till sin vagn och sova vidare. En hyfsad chansning, inte minst med tanke på att Max är så dålig på det där med vagnsovning.

Utfall: mycket bra. Max vaknade när vi åkte (buss) hemifrån men somnade snart om och sov sedan hela tiden – inklusive när han kom hem till sängen igen. Stella vaknade men låg länge och myste i vagnen innan hon blev nyfiken och ville kolla in löparna och då framför allt de i maskeradledet. SÅ kreativa, grymt kul att se! Hemma några timmar senare somnade hon lätt och skönt i sin säng.


Max var minst sagt ordentligt nedbäddad 🙂 Mysigt! Stella & friends kollar loppet.


Duktiga löpare, för snabba för kameran i iPhonen 🙂

Visst, lite bök att dra iväg på stan efter läggdags är det ju såklart, men man behöver ju heller inte göra saker svårare och jobbigare än de är.

Kul att kolla lopp och mysigt med Stockholms-sommarnatt, får jag säga. Och bra träning (inte minst mental träning för oss föräldrar) inför typ 70 läggningar av 90 möjliga i vagn under vinterns resa. 🙂

Nästa år är det dags för comeback i loppet, lovar jag här och nu!