Kompisar

Ikväll har jag haft en genommysig kväll med de fina tjejerna jag är så ruggigt glad att jag har privilegiet att få lära känna här nere i området. 8 tjejer var vi ikväll. 3 väldigt gravida. 5 med småkids (nummer 2) i åldern 3 veckor till 4 månader som vi alla vågat lämna ikväll – för vilket tillfälle att premiärlämna med pappan är bättre än det då man är väldigt nära hemifrån?! Snacka om trevligt! Och vi fyra med barn vi ”vågat” lämna för några timmar var lite ko på grönbete. Fast med dåligt samvete (av ingen anledning alls) blandat med lycka att vare ute själva och oro över hur mycket ett par missade timmars nattsömn ska påverka välbefinnandet.

Nåväl. Grymma tjejer är det iallafall!

Och finaste J och jag blev kvar sist, och lämnade motvilligt strax efter 22. tänk ändå att våra småtjejer blivit bästa vänner! Det är så fantastiskt. För hur gärna man än vill så kan man inte påverka vilka barn ens eget ska gå bäst ihop med. Och även om Stella och M inte haft något val så har de ändå valt varandra. Så häftigt.

Jag är så glad över mina vänner här på kajen. Och vad glad jag är att kompisar finns. Jag säger det till Stella ibland, trots att hon och M ryker ihop titt som tätt… – Vad underbart det är att ha en vän. Vad rik du är, min lilla älskling, som har en riktig kompis.

Och vad rik jag är.