Gravidyoga – hög tid eller för sent..?

Jag har helt kommit av mig med träningen. Jag har lagt ner Shape – sista gången blev det för mycket att göra om och jag kände mig inte bekväm, och att åka på vattenpass på SATS i Nacka har känts för meckigt. Plus att tröttheten tagit överhanden. Det jag försöker få in är promenader, men jag har svårt att hinna och jag blir så sjukt frustrerad av alla sammandragningar jag får. Tempot i mitt huvud är ett helt annat än det i min kropp, och jag hatar det.

I USA körde jag en gravidyoga som var helt underbar. Det var verkligen fysisk träning på samma gång. Hemma i Sverige när jag hoppade på en ny kurs så blev jag så besviken. Det var ju bara andning och avslappning. Inte min grej.

Nu är jag så sugen att köra något ändå, ha ett pass att köra en gång i veckan. De flesta är 8 veckor och det blir ju i längsta laget, men va sjutton, jag hinner väl med det jag hinner liksom. Jag hittade gravidpilates på Egen Tid i Vasastan – det kanske vore nåt? Kan pilates tänkas vara lite mer ansträngande än yogan iallafall? Kursen som är 7 veckor börjar imorgon, vilket jag i sånt fall missar eftersom jag är själv hela veckan, men från nästa vecka kanske. Hm.

Bild från minbebis.com.